Μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

  1. Πιστωτική κάρτα μέσω paypal

Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία στο καλάθι με την πιστωτική σας κάρτα μέσω της ύψιστης ασφάλειας που σας παρέχει το PayPal, με τις πιο σύγχρονες και ανώτερες διεθνείς πιστοποιήσεις. Μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον στο οποίο είσαστε μόνο εσείς και το PayPal, χωρίς κανένας τρίτος (ακόμα και εμείς) να βλέπει την συναλλαγή ή τους αριθμούς της πιστωτικής κάρτα σας.

  1. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να μεταφέρετε χρήματα σε μία από τις συνεργαζόμενες τράπεζες που σας βολεύει, συμπληρώνοντας το ονομά σας, και απλά μας ενημερώνεται (απαιτείται αποστολή fax η email κλπ). Εμεις θα επιβεβαιώσουμε  την πληρωμή και θα προχωρήσουμε άμεσα στην εκτέλεση της παραγγελίας. Παρακαλούμαι όπως προτού προχωρήσετε στην κατάθεση να προηγηθεί επικοινωνία μαζί μας για επιβεβαίωση της άμεσης διαθεσιμότητας των εμπορευμάτων. Οι συνεργαζόμενες τράπεζες είναι:

Τράπεζα Ν26  

ΙΒΑΝ: DE52100110012622698555

  1. Με αντικαταβολή

Με την παραλαβή των εμπορευμάτων μπορείτε να πληρώσετε στο συνεργαζόμενο qourier. Σ’ αυτή την περίπτωση υπάρχει μία πάγια χρεώση. Οι τιμές των προϊόντων είναι λιανικές και περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24%.